Bilete Concert Ducu Bertzi @ #FAMILYFEST Island - 11 oct, ora 19:00 - FamilyFest Island

Concert Ducu Bertzi @ #FAMILYFEST Island

FamilyFest Island, București, Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni

duminică, 11 octombrie, ora 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Acces General - Bilet individual valabil pentru 1 pers

Bilete la tariful pentru o persoana, puteti gasi si la intrare, in ziua evenimentului, in limita locurilor disponibile.

Mai sunt doar 12 bilete disponibile

Acces General/Cerc - Valabil pentru 2 persoane

In fiecare cerc sunt permise maximum 2 persoane. Pretul este per cerc. Bilete la tariful pentru o persoana, puteti gasi si la intrare, in ziua evenimentului, in limita locurilor disponibile.

Mai sunt doar 15 bilete disponibile

Acces General/Cerc - Valabil pentru 4 persoane

In fiecare cerc sunt permise maximum 4 persoane. Pretul este per cerc. Bilete la tariful pentru o persoana, puteti gasi si la intrare, in ziua evenimentului, in limita locurilor disponibile.

VIP Cerc - Valabil pentru 4 persoane

In fiecare cerc sunt permise maximum 4 persoane. Pretul este per cerc. Bilete la tariful pentru o persoana, puteti gasi si la intrare, in ziua evenimentului, in limita locurilor disponibile.

Fanul Inrait Cerc - Valabil pentru 4 persoane

In fiecare cerc sunt permise maximum 4 persoane. Pretul este per cerc.

Mai sunt doar 3 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Ducu Bertzi, Cristi Dumitrascu, Marius Bațu vă așteaptă la #FamilyFest Island cu șlagare precum“Și de-ar fi”, “Floare de colț”,” M-am îndrăgostit numai de ea” și vor aduce parfumul anilor trecuți, emoționându-vă ca de fiecare dată cu prezența lor, într-un spectacol “Acasă toamna”. Vă așteptăm la #FAMILYFEST Island, duminică, 11 octombrie 2020 la orele 20:00
După o perioadă în care muzica folk a intrat într-un con de umbră, în 1986, Ducu Bertzi a continuat să înregistreze noi piese, dintre care cele mai cunoscute s-au transformat în șlagăre: “Și de-ar fi”, “Floare de colt”,” M-am îndrăgostit numai de ea”,” Suflet fără chei”, “Omul pădurii”, “Iertările”, “Unde oare”, “Focul vânat e gonit de vânt”.

Bun venit pe tărâmul magic #FAMILYFEST Island! Și spunem tărâm magic pentru că timpul petrecut împreuna cu familia este cel mai pretios. Aici găsiți activități specifice pentru cei mici dar și pentru cei mari, pentru bunici, părinți și copii.
Evenimente în aer liber pentru toată familia în centrul Bucureștiului, Sector 2.
Locație: Insula de pe Lacul Fundeni.
Accesul în locația #FAMILYFEST Island, se face doar cu mască de protecție.
Capacitatea maximă admisă de lege, este de 500 persoane.
Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectând toate normele în vigoare, comunicate de către Guvernul României.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.