Bilete IN THE HOOD - Smokepurpp: Florida Jit Europe Tour - 10 iun, ora 18:00 - Arenele Romane

IN THE HOOD - Smokepurpp: Florida Jit Europe Tour

Arenele Romane, București

vineri, 10 iunie, ora 18:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General - Earlybird
Meet & Greet Smokepurpp
Meet & Greet Connect-r
Meet & Greet SHIFT
Meet & Greet Johny Romano
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Unul dintre cei mai în voga artisti de trap din America, SMOKEPURPP, al cărui hit mondial „Audi” a avut un succes răsunător pe toate platformele de streaming, vine la București, la Arenele Romane, pe 10 iunie. Acesta va susține un concert în cadrul evenimentului „IN THE HOOD #TRAP FEST, un festival de muzica trap și hip hop, aflat la prima ediție.

Artistul este un rapper, cântăreț, compozitor și producător american, originar din Chicago, Illinois, cunoscut și sub numele de LilPurpp. Printre piesele sale cu peste 69 de milioane de vizualizări, difuzate la nivel mondial, se numără: Nephewft. LilPump, Off MyChestfeat. LilPump, Doublefeat. NLE Choppa, DELILAH, Audi, și multe altele. 

 

LilPurpp și-a lansat albumul de debut „Deadstar” pe 29 Septembrie 2017, iar mixtape-ul lui a urcat foarte repede pe locul 42 în topul Billboard 200 de albume. 

Pe scena, alături de Smokepurpp, special guests sunt Richie Wess & Young Dred,iar din lineup-ul IN THE HOOD #TRAPFEST vor face parte și CONNECT-R, SHIFT, JOHNY ROMANO, HORACE si multialtii. 

 

 Reguli de acces: 

-Persoanele cu varsta de pana la 14 ani pot participa la eveniment doar insotiti de un adult. 

-Evenimentul poate contine limbaj licentios.